VoetreflexPlus therapie, sport- en ontspanningsmassage

Voor vitaler leven en bewegen
Afspraak makenContact opnemen

Bestel Zechsal online en krijg 10% korting

Wil je altijd korting op je zechsal bestelling, dat kan! Als je de kortingscode ERNA invult bij je bestelling op de zechsal site ontvang je 10% korting op je bestelling.

Magnesium is de derde levensbehoefte va de mens. Net als zuurstof en water hebben we voortdurend magnesium nodig. We kunnen er geen voorraad van aanleggen, ons lichaam gebruikt het en een overschot wordt via urine en transpiratie weer uitgescheiden. We kunnen er dus geen teveel van krijgen, maar een tekort aan magnesium kan grote gevolgen voor ons hebben.

Het is goed voor je hart, je spieren en het houdt je botten sterk. Het zorgt voor goede hormonale processen en het houdt je geest scherp!

Veel mensen kunnen wel wat extra’s gebruiken. Vooral in tijden van stress, zwangerschap, overgang en bij medicatiegebruik hebben we een hogere behoefte.

Heerlijk ontspannend in een voetenbad, of een ligbad. Via je huid wordt het goed opgenomen en je lichaam. Maar ook plaatselijk met een gel op de pijnlijke spieren in je nek, of op je stijve kuiten.