VoetreflexPlus therapie, sport- en ontspanningsmassage

Voor vitaler leven en bewegen
Afspraak makenContact opnemen

Ooracupuntuur bij hooikoorts.

Nu het mooie weer is begonnen, hoor ik om mij heen veel niezen en gesnotter. Hooikoorts…dat is vervelend en zorgt ervoor dat je je niet fit voelt. Wat verlichting kan brengen is het masseren van je oren. Met name de oorschelp aan de bovenkant, waar het allergiepunt zich bevindt. Maar ook je oorlel.

Mocht je niet voldoende effect hiermee krijgen, dan kan ik je ondersteunen met oorzaadjes te plakken in je oor. Deze punten daarna meerdere malen per dag masseren. Ook kan ik voetreflex therapie erbij geven, dit voor een optimaal effect. Nieuwsgierig geworden? Maar een afspraak met mij voor een behandeling. En wist je dat het ook gedeeltelijk vergoed kan worden.