Kies voor een sport- of ontspanningsmassage

Spierproblemen of andere oorzaken van pijn, stijfheid en verminderde mobiliteit kunnen je dagelijks leven flink beïnvloeden. Ook in tijden van drukte of te veel spanning kan je lichaam protesteren. Je moddert door of je bent zelfs een tijd uit de running.

Sport- en ontspanningsmassages kunnen je helpen met minder pijn en spanning te bewegen en beter te ontspannen. Wat kan ik voor je betekenen?

Sport- en ontspanningsmassage

Door lichaamsmassage breng je de spieren in een ontspannen positie. Door (te) veel of te zwaar sporten, door een belastende werkhouding of langdurige stress ontstaan spierspanningen. Dat uit zich in stijfheid en pijn. Massage kan ook blessures voorkomen. Je met regelmaat laten masseren zorgt ervoor dat alle afvalstoffen die zich opslaan in je spieren, eruit gemasseerd worden. Ik sluit mijn massages altijd af met ontspannende grepen. Loslaten, de tijd voor jezelf nemen, dat is ook werken aan een fitter en gezonder leven.

Hulp bij acute en chronische problemen

Voor massagebehandelingen is geen uitgebreide intake nodig. Zowel voor chronische als acute spierproblemen kun je bij mij terecht. Voor een acuut ernstige klacht maak ik direct ruimte in mijn agenda. En als het minder vaart loopt, lukt een afspraak binnen een week eigenlijk altijd. Vaak zijn een tot enkele behandelingen voldoende.

Deze behandeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.