VoetreflexPlus therapie laat energie weer stromen

Gezondheidsklachten worden pas echt problemen als ze maar niet overgaan. Denk aan migraine, darmklachten, vermoeidheid, emotionele instabiliteit, maar ook reumatische klachten en allergieën. Ze kunnen je veel energie kosten. Je hebt al veel geprobeerd en niets is op langere termijn afdoende.

Mijn aanpak is gericht op fitter en gezonder leven. Daar moet je aan werken. En dat kun je leren. Deskundige adviezen kunnen daarbij helpen. Ook behandelingen dragen bij. Met mijn praktijk voor voetreflexmassage help ik je fysiek en mentaal vitaler leven. Voor iedereen zijn er mogelijkheden. Ontdek ze hier.

Voetreflexmassage via de VoetreflexPlus behandeling

Uit de voeten kun je veel informatie halen over hoe het met het lichaam en al zijn organen en weefsels gesteld is. Door de zogenaamde reflexzones te masseren stimuleer je de doorbloeding en de energiestromen door het lichaam en daarmee bevorder je het natuurlijke herstel van het lichaam. Problemen van chronische aard kunnen verminderen en andere klachten kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Combinatie van Westerse en Oosterse technieken

De methode van VoetreflexPlus waarin ik ben gespecialiseerd, is gebaseerd op Westerse en Oosterse massagetechnieken. De uitgangspunten, de energiezones, zijn hetzelfde. De Westerse techniek werkt met een bepaalde duimdruk op de voeten. Bij de traditionele Chinese geneeswijze oefen je druk uit met lichaamsbeweging en worden ook de energiebanen – de meridiaanbanen – en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën gemasseerd.