Leefstijlcoaching

Weer bij je gevoel komen
Contact opnemenAfspraak maken

Vind jouw weg met leefstijlcoaching

Je zit al tijden niet lekker in je vel. Je baan past niet meer bij je, je houdt geen tijd meer over voor jezelf, je lijf zit je steeds meer in de weg. Je zit vast. Het leven lijkt aan je voorbij te trekken. 

Met leefstijlcoaching help ik je de regie over jouw leven weer te krijgen. Want waar ligt jouw hart eigenlijk? Je gaat het ontdekken.

Leefstijlcoaching

Je goed en gelukkig voelen heeft met veel zaken te maken: lichamelijk gezond zijn maar zeker ook mentaal fit zijn, op sociaal en emotioneel gebied in balans zijn en een zinvol leven hebben. Met leefstijlcoaching kom je erachter waar je energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt. En welke stappen je kunt zetten om dat weer te voelen.

Beter leren voelen

Leefstijlcoaching is mogelijk bij allerlei levensvragen, ook als je niet heel diep wil graven. Natuurlijk stel ik vragen en heb ik oefeningen, maar alleen als ze bijdragen aan jouw proces. Om beter te voelen wat jij nodig hebt, zijn aanvullend ook wandelingen en massages mogelijk. Een aantal sessies geeft vaak al veel inzicht.

Omega-3 olie

Via LEV & Healthy biedt ik de mogelijkheid om aan de slag te gaan met omega-3 olie en te zien welke positieve uitwerking dit op je lichaam (mentaal en fysiek) heeft. Je kunt het product direct aanschaffen, maar ook eerst een video van een lezing bekijken of een gratis workshop volgen. Meer info? Klik hier.

Recensies

Bij Erna kom je heerlijk tot rust. Een massage of voetreflex helpen je van die klachten af waar je al zolang mee rond loopt! En zoek je wat humor, relativering en nuchterheid dan ben je bij Erna aan het goede adres!

Sandra

Wat is mijn werkwijze?

Tijdens een intakegesprek hoor ik graag waar je tegenaan loopt. We bespreken dan ook de wederzijdse verwachtingen van een coachingstraject. Daarna doe ik je een voorstel voor een aanpak. We kunnen aan de slag:

  • Elke sessie, gesprek of massagebehandeling, duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.
  • Specifieke invulling gebeurt op basis van de onderliggende oorzaak van de klachten.
  • Bijhouden van dagboeken, vragenlijsten e.d. is niet nodig.
  • Na zo’n 3 sessies bekijken we wat er verder nodig is.
  • Combinatie met advies over voeding, dagelijks bewegen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen is mogelijk.

Open, eerlijk en flexibel

Met deze coaching begeleid ik je in de weg die je zelf wilt gaan. Op een concrete manier die voor jou werkt en goed voelt. Je kunt rekenen op:

  • open en eerlijk advies
  • geen ingewikkelde opdrachten
  • doorverwijzing naar andere therapeut of huisarts indien nodig
  • afspraken overdag en ’s avonds mogelijk
  • afspraak op korte termijn in te plannen

Op deze website vind je ook informatie over de tarieven.

Voor meer uitleg over de coaching en werkwijze, neem gerust contact met mij op.