‘’Gezond zijn en je gezond voelen is een groot goed’’

Ik wil anderen helpen aan meer balans
Afspraak makenContact opnemen

Over Erna

Aangenaam! Ik ben Erna Mulder, woonachtig in Ruinerwold en sinds eind 2017 eigenaar van mijn eigen voetreflex- en massagepraktijk. Ik vertel graag wat mij drijft, wat mij een VoetreflexPlus specialist maakt en wat je verder van mij kunt verwachten.

Wat houdt mij bezig als we het hebben over fit en gezond leven?

We praten veel over ziek zijn of niet ziek zijn, maar eigenlijk vind ik gezond zijn en gezond leven veel interessanter. Gezondheid heeft veel te maken met hoe je leeft, hoe je in je vel zit. Als je toch ziek wordt, heeft dat te maken met onbalans. Daar kun je aan werken. Medicijnen nemen is dan ook niet het eerste waar ik aan denk. Al kom je daar soms niet onderuit natuurlijk.

Waarom heb ik mijn eigen praktijk?

Zorgen zit in mijn bloed. Ik houd ervan om mensen te helpen. En ik kan me goed inleven. Ik begrijp heel goed dat mensen die net als ik een druk gezinsleven hebben, het lastig vinden om de tijd voor zichzelf te nemen. Uiteindelijk kan dat klachten opleveren die te voorkomen zijn.

Anders kijken

Ik merk dat ik vaak anders kijk naar gezondheid dan hulpverleners uit het reguliere circuit waar ik ook jaren in werkzaam was. Het is een groot goed als je gezond bent en met name als je je gezond voelt. Daar sta ik elke dag bij stil. Vandaar mijn interesse in de Chinese geneeswijze. Die gaat veel meer uit van balans in het leven. Ik ben positief ingesteld en straal liever niet uit wat je allemaal niet meer mag, maar juist wat bijdraagt.

 

Wat moet je meer weten?

Met mijn VoetreflexPlus behandelingen ben ik aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT). Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk.

Ik houd van open en eerlijk communiceren. Als ik denk dat ik iemand niet kan helpen, zeg ik dat ook. Ik denk mee over alternatieven en verwijs door waar ik dat kan. Het gaat uiteindelijk allemaal om het resultaat.

Heb je vragen, reacties of twijfels? Gewoon even bellen en natuurlijk ben je altijd, ook ’s avonds, welkom voor een gesprek in mijn praktijk aan de Dr. Larijweg in Ruinerwold.